Ga naar de inhoud

SmartGateways.nl

Uiterlijk volgende werkdag verzonden

14 dagen bedenktijd

Klantbeoordeling 4.9/5

Open standaarden

Smart Gateways

Eenvoudig te installeren en te koppelen aan jouw domotica software.

Smart Gateways

Eenvoudig te installeren en te koppelen aan jouw domotica software.

Smart Gateways

Eenvoudig te installeren en te koppelen aan jouw domotica software.

Bestellingen worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden
Wegens vakantie worden bestellingen vanaf 20 februari verstuurd

Slimme meter wifi gateway

Inzage in gas- en energieverbruik en opbrengst van zonnepanelen!

Deze gateway koppel je eenvoudig aan je slimme meter en jouw domotica systeem, Heb je geen domotica en wil je toch inzage in je verbruik, neem dan een abonnement op ons online dashboard. Biedt alle mogelijkheden van de gateway met display zoals Telnet, MQTT en een Web-API. Je kunt dus altijd zien wat je real-time verbruik en opbrengst van je zonnepanelen is. Met eigen app voor Homey!

Vanaf € 24,95

Slimme Watermeter Gateway

Maak je watermeter slim!

De slimme watermeter gateway brengt het waterverbruik in kaart en kan eenvoudig worden gekoppeld aan jouw domotica software. Door gebruik te maken van MQTT zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze watermeter gateway is de eerste watermeter met een eigen Homey App!

€ 49,95

gasmeter gateway home assistant mqtt domoticz homey

Gasmeter Gateway

Maak je domme gasmeter slim!

Deze gateway brengt brengt het gasverbruik in kaart en kan eenvoudig worden gekoppeld aan jouw domotica software zoals Home Assistant, Domoticz of Homey. Door gebruik te maken van MQTT zijn de mogelijkheden eindeloos.

Deze gateway biedt uitkomst voor vastgoedbeheerders die het verbruik via “domme” tussenmeters willen monitoren.

€ 59,95

Distancemeter Gateway

Meet het waterniveau in een watertank, regenton of vijver!

Met de Distancemeter WiFi Gateway zie je in één oogopslag hoe vol je watertank, regenton of vijver of is. De gateway is eenvoudig te koppelen aan Home Assistant, Domoticz, Homey* en vele andere domotica software. De gateway wordt geleverd inclusief een waterdichte sensor die boven in een reservoir kan worden gemonteerd. De sensor heeft een bereik van 20 tot 450 cm en een resolutie van 1cm.

Je kunt natuurlijk ook andere afstanden meten met deze slimme afstandsmeter gateway!

€ 69,95

Kamstrup Multical Home Assistant Domoticz Homey

Kamst-IR Gateway

Koppel vloerverwarming, warmtepomp of stadsverwarming van Nuon/Vattenfall, Eneco of Essent eenvoudig via WiFi aan Home Assistant, Domoticz of Homey.

Biedt ondersteuning voor MQTT zodat ook energiemonitoring vanuit de cloud mogelijk is.

Inclusief online dashboard voor pc, mac, ios en android.

€ 79,95

Slimme meter wifi gateway
met display

Inzage in gas- en energieverbruik en opbrengst van zonnepanelen!

Deze gateway koppel je eenvoudig aan je slimme meter en jouw domotica systeem, Heb je geen domotica en wil je toch inzage in je verbruik, neem dan een abonnement op ons online dashboard. Biedt alle mogelijkheden van de gateway met display zoals Telnet, MQTT en een Web-API. Je kunt dus altijd zien wat je real-time verbruik en opbrengst van je zonnepanelen is. Met eigen app voor Homey. Op het scherm wordt iedere 1 seconde het energieverbruik weergegeven.

€ 69,95

Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle Plus

De Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle Plus is gebaseerd op de EFR32MG21 chipset van Texas Instruments. De EFR32MG21 chipset staat bekend om zijn weergaloze stabiliteit. De Sonoff ZigBee 3.0 USB Dongle Plus is vanwege deze eigenschap de crème de la crème onder de ZigBee coördinatoren!

€ 29,95

Home Assistant Starterskit met Orange Pi 3 LTS

Als je op zoek bent naar een betaalbare en flexibele manier om je huis te automatiseren, dan is de Home Assistant starterskit op basis van een OrangePi 3 LTS een geweldige optie. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met het aansturen van je slimme apparaten en het koppelen van al onze gateways!

€ 104,95

home-assistant-watermeter

S0 WiFi Gateway voor tussenmeters

Veel elektriciteitsmeters zijn uitgerust met een S0 aansluiting volgens de DIN EN 62053-31 standaard. Deze aansluiting geeft bij iedere eenheid verbruik een puls. Hiermee kan de S0-Gateway worden verbonden zodat het verbruik gemonitord worden. De gateway geeft via MQTT alle gegevens door aan het door jou gebruikte domotica systeem. Dit kan lokaal worden gehost of ergens in de cloud.

Deze gateway is met name geschikt voor cloud leveranciers. Gegevens kunnen beveiligd worden verstuurd op basis van MQTT via TLS

Biedt ondersteuning voor Home Assistant en Domoticz

€ 54,95

Smart Gateways B.V.
Bank: NL41 KNAB 0602 8741 49
KvK: 88551997
BTW/VAT: NL864683522B01
Telefoon: +31 (0)77 400 1412

Levering
Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16.00 uur worden indien mogelijk dezelfde dag nog verstuurd. Soms kan dit een dag langer duren. Levering in Nederland vindt meestal de volgende werkdag plaats.

Retourbeleid
Artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden. De instructies zijn te vinden op de contactpagina.

Algemene Voorwaarden